KPI Dashboard

Rätt information till rätt person vid rätt tidpunkt. Så enkelt kan faktiskt Rambölls Dashboard sammanfattas. Men läs gärna vidare om du vill veta mer om en av våra senaste och mest efterfrågade lösningar i en värld där allt högre krav ställs på digitalisering och realtidsrapportering.

 

"Om vi bara hade vetat det tidigare…"

Löpande mätningar kan vara ett värdefullt verktyg i den dagliga verksamheten. Men ofta går det för lång tid från det att mätningen genomförts tills det att resultaten når ut till organisationen. Det innebär att företaget missar chansen att agera snabbt. Med vår Dashboard, som visar realtidsdata på ett enkelt och överskådligt sätt, har beslutsfattare alltid tillgång till uppdaterad information om hur det går för företaget.

Inte en massa onödig information

Ofta har man som strategisk beslutsfattare behov av annan information än den som chefer som arbetar närmare de anställda behöver. Därför anpassar vi informationsvisningen till den som ska använda informationen. Samtidigt går det naturligtvis att via våra dashboards gräva sig djupare ner i siffrorna när man så vill.

Läs mer om våra relaterade tjänster

Vi använder Cookies

Webbsidan använder cookies för att komma ihåg dina inställningar och för att föra statistik. Denna information delas med tredje part. Läs mer här